Comeback sikrer Crotone-sejr over Livorno

Livorno ligger fortsat i bunden af tabellen efter deres 1–2-nederlag til Crotone

Efter blot 12 minutter noterede Livorno sig kampens første mål, efter Manuel Marras bragte dem foran med sin scoring på oplæg af Davide Agazzi.

Det tidlige mål gav dog Crotone mulighed for, at kæmpe sig tilbage i kampen. Efter 23 minutter udlignede de nemlig til 1–1, efter Giuseppe Cuomo kom på tavlen og sendte kampens andet mål i nettet efter forarbejde af Simy.

Det tog ikke lang tid for Crotone at fuldende comebacket og score det afgørende mål, da Giovanni Crociata efter forarbejde af Junior Messias sendte bolden i mål og scorede til 2–1.

Crotone rykker med de tre point op på en femteplads. Næste mulighed for igen at hente tre point er på torsdag mod Frosinone på udebane. Livorno fortsætter med nederlaget deres dårlige form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 20. plads. Dagens nederlag kan revancheres mod Pescara, som på torsdag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere