Cosenza vinder på udebane mod Pisa

Cosenza løb med en 3–1-sejr over Pisa og kunne rejse hjem med de tre point

Kampens første mål blev scoret af Emmanuel Rivière efter 27 minutter. Dermed kunne Cosenza tage føringen.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, da Jeremie Broh sendte bolden ind bag keeperen. Emmanuel Rivière kunne ovenikøbet føje en assist til dagens præstation.

Cosenza udbyggede deres føring i de døende sekunder af første halvleg, efter Emmanuel Rivière endnu engang kom på måltavlen og gjorde det til 3–0. Tommaso D'Orazio stod bag oplægget til målet.

Efter 67 minutter pyntede Pisa dog lidt på resultatet med kampens sidste mål, da unge Samuele Birindelli var på pletten. Det var Michael Fabbro, som stod for assisten til målet.

Marius Marin måtte tidligt i bad, da han i slutningen af kampen fik sit andet gule kort. Det betød, at Pisa måtte undvære Marius Marin resten af kampen. Der blev ikke scoret flere mål eller delt flere røde kort ud resten af kampen, og kampen endte derfor 1–3.

Cosenza ligger med sejren fortsat på 18. pladsen. Næste mulighed igen at hente for tre point er på torsdag på hjemmebane mod Empoli. Pisa ligger efter nederlaget fortsat på en tiendeplads. I næste runde venter en udekamp mod Ascoli Calcio 1898 FC.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere