Det sluttede 0–0 mellem Xanthi og Panetolikos

Der var ingen mål og et enkelt point til hver, da Xanthi tog imod Panetolikos i skuffende pointdeling

Panetolikos har været inde i med en stribe kampe uden sejre, og de skulle forsøge at vende den dårlige form, da de mødte Xanthi. Makis Chavos' mandskab formåede onsdag eftermiddag at hente et point, da de spillede uafgjort 0–0.

Der stod Xanthi på det meste af spillet, uden at det dog lykkedes at omsætte dominansen til sejr. Hvad der manglede af mål, blev til gengæld leveret i fight. De to hold gik til grænsen - og nogle gange over. Det resulterede i, at dommeren måtte hive ni kort op af lommen i løbet af kampen. Kampen bar dog præg af at de hårde tacklinger og mindre af gode afslutninger - og dermed endte kampen også 0–0. I slutningen af opgøret fik Panetolikos' Angelos Tsigaras sit andet gule kort, hvilket resulterede i et rødt. Selvom de var en mand mindre på banen, lykkedes dog alligevel Panetolikos at få et uafgjort resultat ud af opgøret.

Xanthi overhaler med det ene point AE Larissa og ligger på sjettepladsen i 1. Division. Dagens uafgjorte resultat skal de forsøge at forbedre på lørdag, hvor Asteras Tripolis venter på udebane. Panetolikos ligger efter pointdelingen resultat stadig på 14. pladsen i 1. Division. Næste runde byder på en hjemmekamp mod OFI Kreta.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere