Everton løb med sejren mod Brighton

Brighton tabte et tæt opgør med 0–1 til Everton

Sidste gang Everton og Brighton mødte hinanden, endte det med en 3–2-sejr til Brighton. Det lykkedes dem dog ikke at gentage successen fra forrige opgør i lørdag eftermiddags møde.

Efter 38 minutter noterede Everton sig opgørets enlige scoring, da Richarlison scorede til 1–0. Det var Lucas Digne, som stod for oplægget til føringsmålet. Det var 26-årige Lucas Dignes fjerde assist i denne sæson.

Everton dominerede størstedelen af opgøret, og målt på spilovertag og antallet af afslutninger var det derfor ikke helt ufortjent, at de i sidste ende endte med at tage de tre point efter en smal sejr.

Sejren betyder, at Everton overhaler Southampton i tabellen, og nu ligger nu på 11. pladsen. De skal i næste runde en tur til West Ham, hvor de skal forsøge at følge op på dagens sejr. Brighton ligger fortsat på 14. pladsen i Premier League. På lørdag venter Aston Villa, som kommer på besøg i næste runde.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere