FC Porto trak det længste strå efter målfest

Med en 4–2-sejr over Moreirense bevarer FC Porto deres placering i toppen af tabellen

Allerede efter tre minutter inde i kampen faldt det første mål til Moreirense, da Fabio Abreu sendte bolden i mål og bragte dem foran efter forarbejde af Machado.

På trods af det tidlige mål formåde FC Porto at udligne til 1–1 efter 32 minutter, da Tiquinho sendte bolden i mål på forarbejde af Jesus Corona.

FC Porto skulle kun bruge få minutter på at tage føringen, da Alex Telles skarphed fra straffesparkspletten og sendte bolden i nettet til stillingen 2–1.

Det tog ikke lang tid før der stod 2–2 på tavlen, da Joao Aurélio lugtede blod og sendte bolden i mål for sit hold. Iago Santos stod for assisten til Joao Aurélio scoring.

Kampens femte mål blev scoret af Luis Diaz, som bragte FC Porto foran 3–2. Det var Moussa Marega, som lagde assisten til den 22-årige midtbanespiller.

Kampens sidste scoring bragte FC Porto yderligere i front med 4–2, og manden bag målet var Jesus Corona. Denne gang var Luis Diaz i oplæggerens rolle, da han fandt sin holdkammerat, som scorede.

Sent i kampen fik Jesus Corona sit andet gule kort, hvilket resulterede i at han måtte tidligt i bad. Det betød, at FC Porto måtte spille en mand i undertal resten af kampen. Der blev ikke scoret flere mål eller delt flere røde kort ud resten af kampen, som derfor sluttede 2–4.

FC Porto fortsætter med de tre point deres gode form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig andenplads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Braga på fredag. Moreirense ligger efter nederlaget på 13. pladsen. Dagens nederlag skal i næste runde revancheres mod Tondela, som venter på udebane 18. januar.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere