Gaziantep FK tog smal udesejr og tre point

Målrig kamp mellem Gaziantep FK og Kasimpasa ender med 4–3-sejr til Gaziantep FK

Allerede efter fem minutter faldt det første mål. Det var Gaziantep FK, som bragte sig i front på en scoring af Olarenwaju Kayode.

På trods af deres tidlige scoring, formåede Kasimpasa dog at reducere til 1–1 efter ti minutter, efter Veysel Sari viste målnæse og på forarbejde af Mustafa Pektemek sendte bolden i nettet.

Gaziantep FK tog føringen igen efter 21 minutter, efter Kenan Özer satte bolden i mål til stillingen 2–1 efter oplæg af Olarenwaju Kayode.

Kampens fjerde mål, som øgede føringen til 3–1, blev også scoret af Gaziantep FK, da Papy Djilobodji fik bolden i mål. Med en assist til målet fortsatte Kenan Özer sin gode kamp.

Gaziantep FK udbyggede deres føring efter 44 minutter, da Olarenwaju Kayode kom på tavlen for anden gang i kampen med en scoring fra 11-meterpletten.

Ricardo Quaresma formåede at reducere til 2–4 efter 57 minutters spil. Det var Ilhan Depe, der leverede bolden til 36-årige Ricardo Quaresma.

Efter 80 minutter efter seneste mål formåede Kasimpasa at reducere med kampens sidste mål, da Mame Baba Thiam sendte bolden ind bag modstanderens målmand og gjorde det til 3–4. Det var Strahil Popov som stod for assisten til målet.

Gaziantep FK overhaler med de tre point Denizlispor og Göztepe i tabellen. De indtager nu niendepladsen i Superlig. I næste runde venter Yeni Malatyaspor, som kommer på besøg 29. december. Kasimpasa ligger efter nederlaget fortsat på 14. pladsen. De møder i næste runde Istanbul Basaksehir på lørdag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere