Girona trak det længste strå efter målfest

Gironas fans kunne juble efter at holdet formåede at kæmpe sig tilbage og vinde opgøret mod Cartagena med 4–2

Det første mål i kampen stod Jonathan Soriano for efter 28 minutter, da han bragte Girona foran.

Cartagena vendte dog stærkt tilbage med en udligning efter 72 minutter til 1–1, da Alex Martin kom på tavlen og sendte kampens andet mål i nettet.

Der skulle ikke gå mere end fire minutter efter seneste scoring før, at Jose Angel Jurado kunne bringe Cartagena foran 2–1.

Sent i kampen fik Miguel Angel Cordero sit andet gule kort, hvilket resulterede i et rødt. Det betød, at Cartagena måtte spille en mand i undertal resten af kampen, hvilket viste sig at få konsekvenser.

Det lykkedes for Gironas Ignasi Miquel at få udlignet i de døende sekunder af kampen.

Kampens femte mål blev scoret af Jonathan Soriano, som bragte Girona foran 3–2. Målet var det andet i kampen fra Jonathan Soriano. Det var Sebastian Coris, som stod for assisten til målet.

Kampens sidste scoring bragte Girona yderligere i front med 4–2,

Girona har med sejren fået en perfekt start på den nye sæson af Copa del Rey med to sejre lige så mange kampe. Med nederlaget kom Cartagena til gengæld ned på jorden efter at have vundet sæsonpremieren.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere