Hjemmehold kollapser: Huddersfield tabte stort til Stoke

Stokes fans kunne juble efter at holdet formåede at kæmpe sig tilbage og vinde opgøret mod Huddersfield med 5–2

Efter blot 14 minutter noterede Stoke sig kampens første mål, efter Sam Vokes nettede og bragte dem foran efter assist af Nick Powell.

Der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før Huddersfield fik udlignet, da Steve Mounie satte kampens andet mål i nettet på oplæg af Karlan Grant.

Der skulle ikke gå lang tid af anden halvleg, før Huddersfield kom foran, da Danny Batth lavede selvmål til stillingen 2–1.

Det tog ikke lang tid før det var lige igen 2–2, og manden bag scoringen var Nick Powell. Tyrese Campbell stod for assisten til Nick Powell scoring.

Kort tid efter bragte Tyrese Campbell Stoke foran med 3–2.

Stoke brugte kun fire minutter på at udbygge føringen til 4–2, da Tyrese Campbell nettede igen. Denne gang var Sam Vokes i oplæggerens rolle, da han fandt ham med en assist til scoringen.

Efter 90 minutter slog Stoke sejren fast med kampens sidste scoring, da Lee Gregory sendte bolden i nettet og gjorde det til 5–2. Det var James McClean, som leverede oplægget til målet.

Med sejren bevarer Stoke deres placering i Championship og ligger fortsat på en 21. plads. Næste chance for tre point er 11. januar, når Millwall kommer på besøg. Huddersfield ligger efter nederlaget fortsat på en 20. plads. I næste runde skal de forsøge at rejse sig igen på udebane mod Barnsley.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere