Inter holder fast i topplacering med sejr over SSC Napoli

Inter bevarer spændingen i toppen af Serie A efter en sejr på 3–1 over SSC Napoli

Inter kom godt fra start og noterede sig allerede kampens første mål efter 14 minutter - manden bag målet til var Romelu Lukaku.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, efter den 26-årige belgier på oplæg af Marcelo Brozovic scorede sit andet mål i kampen. Det var 12. gang den 26-årige angriber kom på måltavlen i denne sæson.

Kort tid efter lykkedes det SSC Napoli at bringe sig tilbage i kampen, efter Arkadiusz Milik sendte bolden i mål til 1–2. José Maria Callejon stod for assisten til målet.

Efter 62 minutter cementerede Inter sig sejren ydereligere med kampens sidste mål til stillingen 3–1, da Lautaro Martinez fik bolden i mål.

Inter fortsætter med de tre point deres gode form og ligger i øjeblikket på en førsteplads i tabellen. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Atalanta på hjemmebane. SSC Napoli ligger efter nederlaget på ottendepladsen. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Lazio, som venter på udebane på lørdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere