Istanbul Basaksehir vandt stort over Kayserispor

Med en 4–1-sejr over Kayserispor bevarer Istanbul Basaksehir deres placering i toppen af tabellen

Kampens første scoring faldt allerede efter fem minutter til Istanbul Basaksehir, da Miguel Lopes scorede selvmål og sendte bolden ind bag sin egen keeper.

Der gik ikke længe, før Okan Buruks mandskab bragte sig yderligere foran med 2–0, da Mert Kula lavede selvmål og sendte bolden i eget mål.

Kayserispor formåede at reducere, da Artem Kravets efter oplæg af Hasan Hüseyin Acar sendte bolden i mål og scorede til 1–2.

Istanbul Basaksehir udbyggede sin føring kort inde i anden halvleg, da Demba Ba var på pletten. Det var Edin Visca, som leverede oplægget til målet.

Kampens sidste scoring bragte Istanbul Basaksehir yderligere i front med opgørets sidste mål, da Danijel Aleksic sendte bolden i nettet til 4–1.

Istanbul Basaksehir fortsætter med sejren deres gode form og ligger i øjeblikket på en andenplads i Superlig. De møder i næste runde Kasimpasa, som på lørdag kommer på besøg i. Kayserispor ligger efter nederlaget på en 18. plads. De møder i næste runde Trabzonspor på lørdag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere