Lamia tog smal udesejr over Panionios

Panionios ligger fortsat i bunden af 1. Division efter deres 0–1-nederlag til Lamia

Panionios kom ind til opgøret med en række kampe uden sejr, og den form skulle de forsøge at vende, da de mødte Lamia. Det formåede Nikodimos Papavasilious mandskab dog ikke, da de endnu engang måtte gå fra banen med et nederlag søndag eftermiddag.

Efter 11 minutter noterede Lamia sig opgørets enlige mål, da Anastasios Karamanos fik bolden i mål og bragte gæsterne foran efter forarbejde af Tyronne.

I det 27. minut af første halvleg fik Lamias Danny Bejarano direkte rødt kort. På trods af det røde kort, lykkedes det alligevel Lamia at holde deres føring til slutfløjt. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og derfor endte kampen 1–0 til Lamia.

Lamia overhaler med sejren NFC Volos i tabellen. De ligger på tiendepladsen. De møder i næste runde Olympiacos, som på søndag kommer på besøg i. Nederlaget var Panionios' femte nederlag i streg, hvilket efterlader dem på en øjeblikkelig 13. plads. Dagens nederlag skal revancheres på søndag, hvor Panathinaikos venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere