Lazio tog smal udesejr over Brescia

Det endte 2–1 mellem Lazio og Brescia. Dermed ligger Brescia fortsat i bunden af Serie A

Kampens første scoring blev leveret efter 18 minutter af Brescia, da Mario Balotelli efter forarbejde af Stefano Sabelli sendte bolden i nettet og bragte dem foran.

40 minutter inde i kampen fik Brescias Andrea Cistana direkte rødt kort. Med en mand i undertal var Brescia på en svær opgave, og det røde kort skulle også vise sig at få konsekvenser.

Lazio besvarede Brescias første mål og udlignede efter 42 minutter til 1–1, da Ciro Immobile udnyttede et straffespark til at score kampens andet mål.

Kampen fandt sin afgørelse i de døende sekunder af første halvleg, og manden bag målet var endnu engang Ciro Immobile, som efter forarbejde af Felipe Caicedo gjorde det til 2–1. Han har nu lavet 17 mål i 16 kampe.

Lazio fortsætter deres gode stime og ligger efter kampen på en øjeblikkelig tredjeplads. De møder i næste runde SSC Napoli, som på lørdag kommer på besøg i. Nederlaget betyder ikke noget for Brescias placering i tabellen, hvor de fortsat ligger på 18. pladsen. Første mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på søndag, når de skal på besøg hos Sampdoria.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere