Lech Poznan mod Arka Gdynia ender 1–1

Torsdag aften endte det med en pointdeling, da Lech Poznan og Arka Gdynia spillede 1–1 i Ekstraklasa.

I det 25. minut af første halvleg blev Arka Gdynias Damian Zbozien præsenteret for et direkte rødt kort. Selvom de spillede ti mod 11, lykkedes det dog alligevel Arka Gdynia at tage et point ud af opgøret.

Kort før dommeren fløjtede til pause fik Arka Gdynia sat det første mål ind, efter Fabian Serrarens på forarbejde af Mateusz Mlynski sendte bolden i mål og bragte dem foran.

Lech Poznan formåede at udligne og sikre sig et point til slutresultatet 1–1, da Lubomir Satka på oplæg af Christian Gytkjær sendte bolden i nettet.

Lech Poznan overhaler med pointdelingen Piast Gliwice og ligger på femtepladsen i tabellen. På lørdag venter Rakow Czestochowa, som kommer på besøg i næste runde. Arka Gdynia overhaler med det ene point Gornik Zabrze og ligger på 12. pladsen i tabellen. De skal på fredag forsøge at få fuldt udbytte, når Cracovia venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere