Lechia Gdansk kørt over på eget græs

Rakow Czestochowa løb med sejren og vandt med 3–0 på udebane over Lechia Gdansk

Efter 59 minutter sendte Daniel Bartl bolden i nettet på straffespark og bragte Rakow Czestochowa foran.

Kampens andet mål stod Marek Papszuns mandskab også for - kun fire minutter efter den første scoring stod der 2–0, da Sebastian Musiolik kom på måltavlen og sendte kampens andet mål i nettet. Denne gang var Daniel Bartl i oplæggerens rolle, da han stod for forarbejdet til Sebastian Musioliks scoring.

Efter 82 minutter sikrede Rakow Czestochowa sig sejren med kampens sidste mål, da Michal Skoras efter en assist fra Jakub Apolinarski sendte bolden i mål og scorede til 3–0.

De tre point betyder, at Rakow Czestochowa overhaler Wisla Plock i tabellen, og de indtager nu tiendepladsen i Ekstraklasa. I næste runde venter Lech Poznan på udebane, hvor de igen skal forsøge at tage de tre point. Nederlaget betyder ikke noget for Lechia Gdansks placering i tabellen, hvor de fortsat ligger på syvendepladsen. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Slask Wroclaw, som venter på udebane på fredag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere