Leeds tog tre point efter målfest

Leeds forbliver i toppen af tabellen efter 5–4-sejr over Birmingham

Leeds kom godt fra start og noterede sig allerede kampens første mål efter 15 minutter, da Hélder Costa sendte bolden i nettet efter assist af Jack Harrison.

Kun seks minutter efter føringsmålet bragte Leeds sig foran 2–0, efter Jack Harrison viste målnæse og på forarbejde af Ezgjan Alioski sendte kampens andet mål i nettet.

Der gik kun seks minutter efter seneste mål før, der var reduceret, efter unge Jude Bellingham scorede til 1–2 efter en assist fra Maxime Colin. Med hans blot 16 år, gør det ham til en af de yngste målscorerer i turneringen.

Efter 61 minutter udlignede Birmingham til 2–2, da Lukas Jutkiewicz sendte bolden i nettet.

Leeds brugte kun otte minutter efter udligningen på at bringe sig i front igen, og manden bag scoringen til 3–2 var Luke Ayling. Endnu engang var Ezgjan Alioski i oplæggerens rolle, da han igen blev noteret for en assist.

Efter 83 minutter udlignede Jérémie Bela til 3–3 og bragte Birmingham tilbage i kampen. Kristian Pedersen leverede den målgivende aflevering, da den 26-årige midtbanespiller scorede.

Det tog ikke lang tid for Leeds at tage føringen, da Stuart Dallas sendte bolden i nettet og gjorde det til 4–3. Luke Ayling fortsatte sin gode kamp ved at stå for oplægget til målet.

Kort før dommerens sidst fløjt fik Birmingham udlignet, og manden bag scoringen var igen Lukas Jutkiewicz. Denne gang var Jérémie Bela i oplæggerens rolle, da han fandt sin holdkammerat, som sendte bolden i mål.

Leeds snuppede sejren i det 90. minut, da Wes Harding lavede selvmål og sendte bolden ind bag hans egen målmand.

De tre point betyder, at Leeds overhaler West Bromwich Albion i tabellen, og de indtager nu førstepladsen i Championship. I næste runde venter West Bromwich Albion på udebane, hvor de igen skal forsøge at tage de tre point. Birmingham ligger fortsat på en 17. plads i tabellen. Dagens nederlag kan revancheres mod Wigan, som på onsdag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere