Legia Warszawa smed føringen og de tre point

Efter at have været bagud i kampen mod Legia Warszawa, præsterede Zaglebie Lubin et flot comeback og vandt opgøret med 2–1

Efter 32 minutter faldt kampens første mål til Legia Warszawa, da Jaroslaw Niezgoda bragte dem foran med sin scoring efter forarbejde af Pawel Wszolek. Han er nu oppe på 13 mål i 17 kampe.

Der blev dog udlignet til 1–1 efter 56 minutter, da Bartosz Bialek sendte bolden i nettet efter assist af Alan Czerwinski.

Zaglebie Lubin scorede det afgørende mål i det 82. minut, efter Damjan Bohar satte bolden i mål til stillingen 2–1. Sasa Aleksander Zivec stod bag oplægget til scoringen. Det er blevet til ni mål fra ham indtil videre i denne sæson af Ekstraklasa.

Med sejren overhaler Zaglebie Lubin Wisla Plock i tabellen. De ligger på niendepladsen. I næste runde venter Piast Gliwice på udebane, hvor de igen skal forsøge at tage de tre point. Nederlaget ændrer ikke Legia Warszawas øjeblikkelige placering i Ekstraklasa, hvor det fortsat ligger på førstepladsen. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på søndag, hvor LKS Lodz venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere