Leicester smed føringen og de tre point

Manchester City lavede et stærkt comeback i kampen mod Leicester, som de på trods af at have været bagud vandt med 3–1

Efter 22 minutters spil scorede Jamie Vardy kampens første mål for Leicester. Det var Harvey Barnes, som fandt den 32-årige angriber med en assist til målet.

Kun otte minutter efter Leicesters føringsmål kunne Manchester City bringe sig tilbage i kampen med stillingen 1–1, da Riyad Mahrez sendte bolden i nettet på oplæg af Benjamin Mendy.

Manchester City tog føringen efter 43 minutter, da Ilkay Gündogan viste skarphed fra straffesparkspletten og satte bolden i nettet til stillingen 2–1.

Efter 69 minutter cementerede Gabriel Jesus Manchester City-sejren, da han scorede til slutresultatet 3–1. Målet blev muligt med en assist fra Kevin De Bruyne. Dermed bragte han sig op på i alt ni assists i denne sæson.

Manchester City bevarer deres placering i Premier League og ligger fortsat på en tredjeplads. Næste runde byder på en udekamp mod Wolverhampton på fredag. Leicester rykker med nederlaget ikke deres placering i Premier League og ligger fortsat på en andenplads. De møder i næste runde Liverpool, som kommer på besøg på torsdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere