Lille smed føringen og de tre point

Monaco kæmpede sig tilbage og præsterede et flot comeback i opgøret mod Lille, som de vandt med 5–1

Det første mål i kampen faldt allerede efter 13 minutter til Lille, da unge Victor Osimhen viste målnæse og sendte bolden i nettet efter assist af Jonathan Ikoné.

Efter 23 minutter kæmpede Monaco sig tilbage og udlignede til 1–1, efter Gelson Martins fik sendt sin afslutning i nettet på forarbejde af Wissam Ben Yedder.

Monaco skulle ikke bruge mange minutter på at bringe sig foran, da Keita Baldé efter oplæg af Ruben Aguilar scorede til 2–1.

Kampens fjerde mål blev scoret af Wissam Ben Yedder, der bragte Monaco ydereligere foran med 3–1.

Monaco bragte sig yderligere foran, og manden bag målet til 4–1 var endnu engang Wissam Ben Yedder. Det var 29-årige Wissam Ben Yedders 11. mål i denne sæson af Ligue 1. Endnu engang var Ruben Aguilar involveret, da han igen blev noteret for et oplæg.

Efter 78 fik Danijel Subasic direkte rødt kort. På trods af udsigterne til at skulle spille en mand i undertal resten af kampen, lykkedes det Monaco at få bolden i nettet.

Kamil Glik cementerede efter 90 minutter sejren med kampens sidste mål til slutresultatet 5–1. Adrien Silva gjorde forarbejdet med en assist til 31-årige Kamil Gliks scoring.

Med sejren er Monaco kravlet syv pladser frem, og de ligger nu på sjettepladsen. Næste mulighed for igen at hente tre point er på søndag mod Paris SG på udebane. Lille ligger efter nederlaget på fjerdepladsen. De møder i næste runde Dijon på lørdag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere