Lille taber til Dijon

Med et rødt kort til både Hamza Mendyl og Boubakary Soumaré var der masser af drama i Dijons 1–0-sejr over Lille

Efter en række kampe uden sejr skulle Dijon forsøge at vende den dårlige form, da de mødte Lille. Det lykkedes Stephane Jobards mandskab at bryde stimen af nederlag søndag eftermiddag, da de spillede 1–0.

Dagens opgør var langt fra nogen målfest. Lille havde klart mest boldbesiddelse, men kunne ikke få det omsat til mål. Det blev straffet, for i stedet indkasserede de selv den scoring, som viste sig at blive afgørende.

21 minutter inde i første halvleg fik Dijons Hamza Mendyl direkte rødt kort. Selvom de var en mand mindre på banen, lykkedes dog alligevel Dijon at bringe sig i front.

Dijon scorede det enlige mål i opgøret kort inde i anden halvleg, efter Julio Tavarès passerede Lilles målmand og bragte dem foran efter forarbejde af Mama Baldé.

Også Lille måtte dog se sig reduceret til ti mand, da Boubakary Soumaré efter 67 minutter blev udvist. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og det endte derfor med en Dijon-sejr 1–0.

Dijon overhaler med sejren Metz og ligger på 16. pladsen. Næste runde byder på en udekamp mod Montpellier 25. januar. Lille ligger fortsat på en femteplads i Ligue 1. De skal nu forsøge at rejse sig i næste runde, hvor Paris SG kommer på besøg.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere