Liverpool fastholder topplacering efter tæt kamp mod Wolverhampton

Liverpool bevarer førstepladsen, efter en sejr på 1–0 mod Wolverhampton

Liverpool gik ind til opgøret med en række kampe som ubesejret, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Wolverhampton. Det lykkedes da også Jürgen Klopps mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

Kampens eneste mål faldt til Liverpool 42 minutter inde i kampen, da Sadio Mané på forarbejde af Adam Lallana bragte dem foran.

Efter føringsmålet sad Liverpool på det meste af spillet og formåede at holde Wolverhampton fra den udligning, de jagtede. Derfor var det målt på spilovertaget fortjent, at Liverpool endte med at hente en smal sejr og tre point.

Liverpool fortsætter dermed den gode stime og ligger efter deres tiende sejr i træk på en øjeblikkelig førsteplads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Sheffield U.. Wolverhampton ligger fortsat på en syvendeplads i Premier League. I næste runde venter en udekamp mod Watford.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere