Luton smed føringen og de tre point

Luton slap ikke væk fra bunden af tabellen, da de tabte 1–3 til Millwall

Efter 41 minutter noterede Luton sig det første mål, da Sonny Bradley efter oplæg af Alan Sheehan passerede Millwalls målmand og bragte dem foran.

Luton holdt dog ikke føringen, da Millwall efter 69 minutter udlignede til 1–1, efter Tom Bradshaw viste målnæse og sendte bolden i nettet på oplæg af Matt Smith.

Millwall skulle kun bruge få minutter på at bringe sig foran, da Connor Mahoney sendte bolden i mål og scorede til 2–1. Jed Wallace stod bag oplægget til scoringen.

Kampens sidste scoring bragte Millwall yderligere i front med 3–1, da Matt Smith scorede. Connor Mahoney fortsatte med at sætte sit præg på opgøret ved at stå for oplægget til scoringen.

Millwall rykker med sejren fem pladser frem og ligger nu på en sjetteplads. De møder i næste runde Stoke 11. januar. Med nederlaget fortsætter Luton deres dårlige form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 23. plads. De skal nu forsøge at rejse sig i næste runde, hvor Birmingham kommer på besøg.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere