Målløs pointdeling mellem Olympiacos og NFC Volos

Ingen af holdene formåede at score, da NFC Volos fik besøg af Olympiacos i målløs pointdeling

Olympiacos gik ind til opgøret med en række kampe som ubesejret, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte NFC Volos. Pedro Martins' mandskab formåede søndag eftermiddag at hente et point, da de spillede uafgjort 0–0.

Olympiacos sad mest på bolden, og havde det meste af boldbesiddelsen, uden af det dog blev afspejlet i kampens resultat. Olympiacos udnyttede delvist sit boldovertag og fik tilspillet sig mange chancer, men fik dem aldrig omsat dem til mål. De havde i alt 13 forsøg på mål, hvoraf to var indenfor målrammen.

NFC Volos fastholder med det ene point deres placering i 1. Division og ligger fortsat på 11. pladsen i 1. Division. Dagens uafgjorte resultat skal de forsøge at forbedre på lørdag, hvor OFI Kreta venter på udebane. Olympiacos fortsætter deres ubesejrede stime, og de indtager nu førstepladsen i 1. Division i 1. Division. På søndag venter Panathinaikos, som kommer på besøg i næste runde.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere