Målløst møde mellem Aris Thessaloniki FC og Panathinaikos gav et point til hver

Det blev en målløs affære, da både Panathinaikos og Aris Thessaloniki FC havde svært ved at finde målet og delte i porten

Panathinaikos havde været inde i en god periode de seneste kampe, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Aris Thessaloniki FC. Georgios Donis' mandskab formåede søndag eftermiddag at hente et point mod Aris Thessaloniki FC, da de spillede uafgjort 0–0.

Panathinaikos havde det meste af boldbesiddelsen, men det lykkedes altså ikke at omsætte det til tre point. Panathinaikos måtte trods sit spilovertag se Aris Thessaloniki FC tilspille sig de fleste chancer. Det blev i alt til fem skudforsøg fra Georgios Donis' mandskab mod gæsternes otte.

Panathinaikos fortsætter med pointdelingen deres stime uden nederlag, og indtager efter kampen på en øjeblikkelig syvendeplads. De møder i næste runde Olympiacos på søndag, hvor de skal forsøge at forbedre dagens uafgjorte resultat. Aris Thessaloniki FC overhaler med det ene point AE Larissa og ligger på femtepladsen i 1. Division. Første mulighed for at forbedre dagens remis er på lørdag, når de i næste runde møder PAOK Thessaloniki FC på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere