Målløst remis da Real Madrid tog imod Athletic Bilbao

Det blev en målløs affære, da både Real Madrid og Athletic Bilbao havde svært ved at finde målet og delte i porten

Real Madrid gik ind til opgøret med en række kampe som ubesejret, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Athletic Bilbao. Zinedine Zidanes mandskab formåede søndag aften at hente et point mod Athletic Bilbao, da de spillede uafgjort 0–0.

Real Madrid havde det meste af boldbesiddelsen, men det lykkedes altså ikke at omsætte det til tre point. Nulløsningen kom på trods af flere forsøg fra Real Madrid, som udnyttede sin dominans til at tilspille sig hele 15 afslutninger i løbet af kampen - men det lykkedes ikke at udnytte mulighederne.

Real Madrid fortsætter med det uafgjorte resultat deres gode form uden nederlag, og ligger efter kampen på en øjeblikkelig andenplads. Første mulighed for forbedre dagens begrænsede pointhøst er på lørdag, når de skal på besøg hos Getafe. Athletic Bilbao fastholder trods pointtabet deres placering i LaLiga og ligger fortsat på ottendepladsen. Næste mulighed for at hente få alle tre point er på fredag, når de skal på besøg hos Sevilla.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere