Målrig pointdeling mellem Dijon og Metz

Metz fik reddet sig et enkelt point på udebane, da de spille 2–2 mod Dijon

Metz kom godt fra start og noterede sig allerede kampens første mål efter 14 minutter - manden bag målet til var Habibou Mouhamadou Diallo. Med målet har 24-årige Habibou Mouhamadou Diallo nettet ti gange i denne sæson.

De formåede ikke at fastholde føringen længe. Efter 18 minutter udlignede Dijon nemlig til 1–1, da Romain Amalfitano fik bolden i mål.

Kampens tredje mål blev scoret af Dijon, som dermed bragte sig foran, da Mama Baldé sendte bolden i nettet til stillingen 2–1 efter assist af Wesley Lautoa.

Metz måtte spille med en mand i undertal efter det 54. minut, da Stoppila Sunzu fik direkte rødt kort. Det lykkedes dog alligevel Metz at score det næste mål på trods af det røde kort.

Sent i kampen udlignede Metz' Habib Maiga til det endelige resultat 2–2, da Habib Maiga var på pletten. Denne gang var Habibou Mouhamadou Diallo i oplæggerens rolle.

Det ene point til Dijon gør, at de fortsat er at finde på en 16. plads i Ligue 1. Første mulighed for forbedre dagens pointhøst er på lørdag, når de skal på hjemmebane får besøg af Lille. Metz overhaler med pointdelingen Amiens og ligger på 17. pladsen i Ligue 1. Første mulighed for at forbedre dagens remis er på lørdag, når de i næste runde møder Strasbourg på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere