Målrig pointdeling mellem RB Leipzig og Borussia Dortmund

Der var masser af mål, men ingen vinder, da Borussia Dortmund og RB Leipzig spillede uafgjort 3–3

Efter 23 minutter faldt kampens første mål til Borussia Dortmund, efter Julian Weigl sendte dem i front efter assist af Raphaël Guerreiro.

Efter 34 minutter satte Lucien Favres mandskab sig yderligere på kampen og bragte sig foran 2–0, da Julian Brandt scorede kampens andet mål. Jadon Sancho var arkitekten bag målet, da han leverede oplægget til 23-årige Julian Brandt.

Der gik ikke lang tid af anden halvleg, før RB Leipzig fik reduceret til 1–2 på mål af Timo Werner.

RB Leipzig formåede at udligne til 2–2, og manden bag målet var igen Timo Werner. Han har nu lavet 16 mål på 15 kampe.

Borussia Dortmund skulle kun bruge få minutter på at tage føringen igen, da Jadon Sancho sendte bolden i målet til 3–2. Det var hans ottende kasse i indeværende sæson. Det var Marco Reus, som lagde assisten til den 19-årige midtbanespiller.

Efter 78 minutter udlignede RB Leipzigs Patrik Schick til det endelige resultat 3–3.

Det ene point til Borussia Dortmund gør, at de fortsat er at finde på en tredjeplads i 1. Bundesliga. Dagens uafgjorte resultat skal de forsøge at forbedre på fredag, hvor Hoffenheim venter på udebane. RB Leipzig fastholdet med det uafgjorte resultat deres placering i tabellen og ligger fortsat i spidsen af 1. Bundesliga. De skal på lørdag forsøge at få fuldt udbytte, når Augsburg venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere