Målrig uafgjort mellem Real Valladolid og Leganes

Real Valladolid redder et enkelt point i målrig 2–2-remis hjemme mod Leganes

Efter blot fire minutter noterede Leganes sig kampens første mål, efter Martin Braithwaite sendte bolden i nettet og bragte gæsterne foran efter oplæg af Youssef En-Nesyri.

Leganes formåede ikke at fastholde føringen længe. Efter otte minutter udlignede Real Valladolid til 1–1, da Enes Ünal efter forarbejde af Sergi Guardiola fik bolden i mål.

Det tog ikke mange minutter før, Roque Mesa nettede til 2–1 og dermed bragte sine holdkammerater tilbage i front.

Det tog lang tid for Real Valladolid at udligne til 2–2, da Enes Ünal scorede endnu et mål. Det var Mohammed Salisu, der leverede bolden til Enes Ünal.

Real Valladolid fastholder med det ene point deres placering i LaLiga og ligger fortsat på 14. pladsen i LaLiga. Første mulighed for hente alle tre point er 18. januar, når Osasuna venter på udebane. Leganes overhaler med det uafgjorte resultat Celta Vigo og ligger på 18. pladsen i tabellen. De skal i næste runde forsøge at hente alle tre point på hjemmebane, når Getafe kommer på besøg 17. januar.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere