Målrigt opgør mellem Perugia og Trapani endte med pointdeling

Der blev uddelt flere røde kort, men ikke tre point, da Trapani på hjemmebane spillede 2–2 mod Perugia

Efter 23 minutter faldt kampens første mål til Trapani, da Gregorio Luperini sendte bolden forbi Perugias målmand.

Trapanis Stefan Strandberg blev efter 60 minutter præsenteret for et direkte rødt kort. Trapani kom på en svær opgave med en mand i undertal, og det var da også Perugia, som stod bag den næste scoring i opgøret.

Efter 62 minutter kom Perugia med et modsvar og udlignede til 1–1, da Pietro Iemmello udnyttede et straffespark. Det var angribers 14. mål i Serie B i denne sæson.

Der skulle ikke gå mere end to minutter efter seneste scoring før, Stefano Pettinari kunne bringe Trapani i front igen.

Med få minutter tilbage udlignede Perugia til slutresultatet 2–2, da Diego Falcinelli var skarp fra 11-meterpletten og sendte bolden ind bag modstanderens målmand på et straffespark.

Trapani ligger efter pointdelingen fortsat på 19. plads i Serie B. De skal i næste runde forsøge at tage tre point, når Crotone venter på udebane på søndag. Perugia overhaler med det uafgjorte resultat Salernitana og Frosinone og ligger på fjerdepladsen i Serie B. De skal på søndag forsøge at få fuldt udbytte, når Venezia venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere