Målrigt remis mellem Paris SG og Monaco

Det var en målfest mellem Paris SG og Monaco, men med 3–3 måtte begge hold nøjes med et enkelt point

Efter blot tre minutter noterede Paris SG sig det første mål i kampen, da Neymar sendte dem i front efter forarbejde af Marco Verratti.

Der gik ikke mere end fire minutter, før Monaco returnerede med en udligning til 1–1, da Gelson Martins sendte bolden i nettet efter forarbejde af Wissam Ben Yedder.

Monaco skulle ikke bruge mange minutter på at tage føringen, da Wissam Ben Yedder nettede til 2–1. Forarbejdet stod Keita Baldé for. Det hans 13. kasse i denne sæson.

Paris SG formåede at udligne til 2–2, da Fodé Ballo sendte bolden i eget net.

Paris SG tog føringen efter 41 minutter, da Neymar sendte bolden ind bag målmanden på et straffespark og scorede sit andet mål.

Islam Slimani formåede at udligne for Monaco, da han efter 70 minutter scorede kampen sidste mål.

Pointdelingen ændrer ikke på, atParis SG fortsat i spidsen for Ligue 1. De møder i næste runde Monaco på onsdag, hvor de skal forsøge at forbedre dagens uafgjorte resultat. Pointdelingen betyder, at Monaco overhaler Angers og ligger på ottendepladsen i Ligue 1. Første mulighed for at forbedre dagens remis er på onsdag, når de i næste runde møder Paris SG på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere