Marseille tog smal udesejr over Rennes

Rennes' gode form blev brudt, da de mødte Marseille og rendte ind i et nederlag på 0–1

Marseille gik ind til opgøret med en stribe kampe som ubesejret, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Rennes. Det lykkedes da også Andre Villas-Boas' mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen.

Der stod Rennes på det meste, og målt på såvel boldbesiddelse som antallet af afslutninger dominerede de opgøret. De fik dog aldrig udnyttet dominansen, og måtte i stedet selv indkassere den afgørende scoring.

Opgørets enlige scoring faldt 84 minutter inde i kampen. Manden bag målet var Kevin Strootman og stillingen endte dermed 1–0 til Marseille.

Marseille fortsætter deres gode stime og ligger efter kampen på en øjeblikkelig andenplads. I næste runde venter Angers, som kommer på besøg 25. januar. Nederlaget ændrer dog ikke på Rennes' øjeblikkelige placering i Ligue 1, hvor de stadig indtager tredjepladsen. De skal i næste runde forsøge at revanchere dagens nederlag, når Nimes venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere