Paris SG vandt sikkert over Amiens

Med en sejr på 4–1 over Amiens bevarer Paris SG deres placering i toppen af tabellen

Der skulle ikke gå særlig lang tid før, Paris SG noterede sig kampens første mål, efter unge Kylian Mbappé nettede og bragte dem foran efter en assist fra Neymar.

Kort inde i anden halvleg kom Paris SG yderligere foran, da Neymar fik bolden i mål efter en assist fra Mauro Icardi.

Kylian Mbappé garnede igen til 3–0. Han har nu lavet ni mål på 11 kampe. Ángel Di Maria var arkitekten bag dette mål, da han leverede oplægget til den 21-årige angriber. Det var Ángel Di Marias ottende oplæg i denne sæson.

Det tog ikke lang tid for Stiven Mendoza at reducere til 1–3. Det var Fousseni Diabaté, som leverede oplægget til målet.

Kampens sidste scoring bragte Paris SG yderligere i front med opgørets sidste mål, da Mauro Icardi sendte bolden i nettet til 4–1. Det er nu blevet til otte mål på ti kampe. Det var Juan Bernat, som lagde assisten til den 26-årige angriber.

Den gode stime fortsætte dermed for Paris SG, og de ligger efter deres femte sejr i træk på en øjeblikkelig førsteplads. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Monaco på hjemmebane. Amiens fortsætter med nederlaget deres dårlige form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 18. plads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Montpellier.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere