Queens P.R. og Charlton delte i porten efter målrigt opgør

Det lykkedes Charlton at få hevet et enkelt point i land på udebane i den målrige affære mod Queens P.R., som sluttede 2–2

Allerede efter seks minutter faldt det første mål. Det var Queens P.R., som bragte sig i front på en scoring af Geoff Cameron.

På trods af deres tidlige scoring, formåede Charlton dog at reducere til 1–1 efter 56 minutter, da Lyle Taylor scorede kampens andet mål efter forarbejde af Albie Morgan.

Queens P.R. bragte sig tilbage foran i det 70. minut, da Marc Pugh viste målinstinkt og scorede til 2–1 efter oplæg af Bright Osayi-Samuel.

Sent i kampen udlignede Charlton til det endelige resultat 2–2,

Queens P.R. ligger efter pointdelingen fortsat på 13. plads i Championship. I næste runde venter en udekamp mod Reading på torsdag. Charlton ligger efter pointdelingen på en 18. plads i tabellen. De får i næste runde mulighed for at forbedre dagens pointdeling mod Bristol City, som på torsdag venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere