Queens P.R. tog tre point efter målfest

Nahki Wells lavede hattrick og spillede dermed en stor rolle i Queens P.R. 6–1-sejr over Cardiff

Queens P.R. noterede sig allerede det første mål efter ni minutter, da Nahki Wells bragte dem foran med et enkelt mål efter assist af Eberechi Eze.

Efter 27 minutter efter seneste mål fordoblede Queens P.R. føringen til 2–0, da Bright Osayi-Samuel fik bolden i nettet. Nahki Wells fortsatte sin gode kamp ved at stå for oplægget til målet.

Kampens tredje mål blev også scoret af Queens P.R., da Bright Osayi-Samuel garnede igen til 3–0 til Queens P.R.. Assisten kom fra Joe Lumley.

Blot syv minutter efter det tredje mål føringsmålet udbyggede Nahki Wells føringen til 4–0. Endnu engang var Eberechi Eze i oplæggerens rolle, da han lagde den målgivende aflevering til Nahki Wells.

Det tog ikke mange minutter før, Eberechi Eze bragte Queens P.R. yderligere foran med sin 5–0-scoring. Det var hans niende mål i denne sæson af Championship. Det var Ilias Chair, som leverede oplægget til målet.

goal6_team} brugte kun syv minutter på at udvide føringen til 6–0, da Nahki Wells nettede igen.

Cardiff forsøgte at komme tilbage i kampen, men det blev aldrig til mere end en reducering med opgørets sidste mål i det 90. minut, da Will Vaulks sendte bolden i nettet og gjorde det til 1–6.

Queens P.R. overhaler med sejren Reading i tabellen, og de indtager nu 14. pladsen i Championship. Næste modstander hedder Brentford på udebane 11. januar. Cardiff ligger fortsat på en 11. plads i Championship. I næste runde venter en hjemmekamp mod Swansea, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere