RB Leipzig levede op til favortitværdigheden mod Augsburg

Med en sejr på 3–1 over Augsburg bevarer RB Leipzig den gode placering i toppen af 1. Bundesliga

Augsburg kom stærkt fra start med det første mål blot otte minutter inde i kampen, da Florian Niederlechner fik bolden i nettet og bragte dem foran efter assist af Marco Richter.

Efter 68 minutter udlignede RB Leipzig til 1–1, da Konrad Laimer fik bolden i mål.

Efter 80 minutter bragte Patrik Schick holdet i front 2–1. Christopher Nkunku stod for oplægget til målet. Det var Christopher Nkunkus sjette assist i 1. Bundesliga denne sæson.

Efter 89 minutter cementerede RB Leipzig sig sejren ydereligere med kampens sidste mål til stillingen 3–1, da Yussuf Poulsen sendte bolden ind bag modstanderens målmand. Det var Timo Werner, som stod for assisten til målet. Dermed bragte han sig op på i alt fem oplæg i denne sæson.

RB Leipzig fortsætter med sejren deres gode form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig førsteplads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Union Berlin på lørdag. Augsburg ligger fortsat på en tiendeplads i tabellen. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på lørdag, når de i næste runde møder Borussia Dortmund på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere