Roma vandt overlegen sejr over Fiorentina

Roma løb med sejren og vandt med 4–1 på udebane over Fiorentina

Efter 19 minutter faldt kampens første mål til Roma, da Edin Dzeko fik bolden i mål og bragte gæsterne foran efter forarbejde af Nicolo Zaniolo.

De satte sig hurtigt derefter på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, da Aleksandar Kolarov var på pletten. Det var Aleksandar Kolarovs fjerde mål i turneringen i indeværende sæson.

34 minutter skulle der gå, før Milan Badelj reducerede med kampens tredje mål til 1–2.

Roma bragte sig yderligere foran 3–1, da Lorenzo Pellegrini satte kampens fjerde scoring i nettet. Edin Dzeko fortsatte i øvrigt sin gode kamp ved at stå for oplægget til scoringen.

Nicolo Zaniolo cementerede sejren med kampens sidste mål til slutresultatet 4–1 efter 88 minutter. Edin Dzeko blev i øvrigt noteret for endnu en assist i forbindelse med målet.

Sejren rykker ikke på Romas placering i tabellen, hvor de fortsat ligger på fjerdepladsen. I næste under venter Torino på hjemmebane. Fiorentina fortsætter med nederlaget deres dårlige form og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 14. plads. De møder i næste runde Bologna på mandag, hvor de skal forsøge at rejse sig efter dagens nederlag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere