Så gik den ikke længere: Getafe smed point mod Villarreal

Villarreal brød Getafes gode stime og løb med alle tre point efter en sejr på 1–0

Getafe gik ind til opgøret med tre sejre i streg, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte Villarreal. Det lykkedes dog ikke Pepe Bordalas' mandskab at fortsætte de gode takter og hente alle tre point med fra kampen, da de tabte kampen med 0–1.

Villarreal dominerede opgøret målt på såvel boldbesiddelse og antallet af afslutninger, og i sidste ende fik de da også omsat dominansen til den scoring, som skulle vise sig afgørende.

Kampens enlige mål faldt efter 52 minutter, hvor Moi Gomez afgjorde kampen til Villarreals fordel.

Dommer Jaime Latre gav efter 61 minutter Getafes Mathias Olivera hans andet gule kort og dermed en udvisning. Selvom de var en mand mindre på banen, lykkedes dog alligevel Getafe at score kampens næste mål. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og det endte derfor med en Villarreal-sejr 1–0.

27 minutter efter formåede Getafe at udligne til stillingen 1–1, da Getafe kom på måltavlen.

Villarreal rykker med de tre point fire placeringer frem og ligger nu på niendepladsen. De skal i næste runde en tur til Real Sociedad, hvor de skal forsøge at følge op på dagens sejr. Getafe ligger fortsat på en fjerdeplads i LaLiga. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på lørdag, når de i næste runde møder Real Madrid på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere