Salernitana taber til Spezia

Spezia tog en smal sejr på 2–1 over Salernitana efter et tæt opgør

Spezia kom godt fra start og noterede sig allerede kampens første mål efter fem minutter, efter Antonino Ragusa passerede Salernitanas målmand og bragte dem foran på forarbejde af Giulio Maggiore.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, efter Emmanuel Quartsin Gyasi kom på tavlen og efter assist af Matteo Ricci sendte bolden i nettet.

Efter 85 minutter pyntede Salernitana dog lidt på resultatet med kampens sidste mål, efter Lamin Jallow på oplæg af Milan Djuric satte bolden i mål til stillingen 1–2. Det var hans femte mål i denne sæson af Serie B.

Med sejren fortsætter Spezia fortsætter deres gode form og kravler op på en øjeblikkelig 12. plads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Cittadella. Salernitana rykker med nederlaget ikke deres placering i Serie B og ligger fortsat på en niendeplads. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Pescara, som venter på udebane på lørdag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere