Sampdoria vinder over Brescia efter flot comeback

Brescia slap ikke væk fra bunden af tabellen, da de tabte 1–5 til Sampdoria

Allerede efter 12 minutter faldt det første mål og Brescia, da Jhon Chancellor efter forarbejde af Ernesto Torregrossa sendte dem i front.

Den tidlige dukkert rystede dog ikke Sampdoria, der efter 34 minutter udlignede til 1–1, da Karol Linetty var på pletten.

I slutningen af første halvleg kom Sampdoria i front, da Jakub Jankto sendte bolden i nettet til stillingen 2–1 på forarbejde af Karol Linetty.

Kampens fjerde mål, som øgede føringen til 3–1, blev også scoret af Sampdoria, da Fabio Quagliarella nettede på et straffespark.

Det tog ikke mange minutter før, Gianluca Caprari bragte Sampdoria yderligere foran med sin 4–1-scoring. Jakub Jankto fortsatte sin gode kamp ved at stå for oplægget til målet.

Efter 90 minutter cementerede Sampdoria sejren yderligere med en scoring til slutresultatet 5–1, og manden bag målet var endnu engang Fabio Quagliarella. Endnu engang var Jakub Jankto i oplæggerens rolle, da han fandt Fabio Quagliarella, som scorede.

Sampdoria overhaler med de tre point Fiorentina i tabellen. De indtager nu 15. pladsen i Serie A. De møder i næste runde Lazio på lørdag. Brescia ligger efter nederlaget på 19. pladsen. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på søndag, hvor Cagliari venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere