Sikker favoritsejr til Inter over Genoa

Med en 4–0-sejr over Genoa bevarer Inter deres gode placering i toppen af Serie A

Kampens første scoring faldt til Inter efter 31 minutter, da Romelu Lukaku efter assist af Antonio Candreva sendte bolden i mål og bragte dem foran.

Der gik ikke længe, før Inter bragte sig yderligere foran med 2–0, da Roberto Gagliardini nettede og satte kampens andet mål ind. Med en assist til målet fortsatte Romelu Lukaku i øvrigt sin gode kamp.

Inter bragte sig yderligere foran, da unge Sebastiano Esposito scorede til stillingen 3–0 på et straffespark.

Efter 71 minutter cementerede Romelu Lukaku Inter-sejren, da han scorede til slutresultatet 4–0. Det er blevet til ti mål fra ham indtil videre i denne sæson af Serie A. Igen engang var Antonio Candreva i oplæggerens rolle, da han blev noteret for endnu en assist.

Sejren betyder, at Inter fortsætter de gode takter i Serie A, og de kampen på en øjeblikkelig førsteplads. Næste mulighed for igen at hente tre point er på mandag mod SSC Napoli på udebane. Med nederlaget fortsætter Genoa deres dårlige stime og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 19. plads. De møder i næste runde Sassuolo, som kommer på besøg på søndag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere