Sikker favoritsejr til PSV Eindhoven over PEC Zwolle

Med en sejr på 4–1 over PEC Zwolle bevarer PSV Eindhoven deres placering i toppen af tabellen

Allerede efter 12 minutter scorede PEC Zwolle det første mål, da Mustafa Saymak nettede.

Kun seks minutter efter PEC Zwolles føringsmål svarede PSV Eindhoven tilbage med en udligning til 1–1, og manden bag målet var Jorrit Hendrix. Det var Steven Bergwijn, som stod for assisten til 24-årige Jorrit Hendrix' scoring.

Det tog ikke lang tid for Mohammed Ihattaren at score målet, der bragte PSV Eindhoven i front 2–1. Steven Bergwijn kunne endnu engang notere sig for en assist med sit oplæg til Mohammed Ihattarens scoring.

PSV Eindhoven bragte sig yderligere foran 3–1, og manden bag målet var Bruma.

Efter 72 minutter cementerede Cody Gakpo PSV Eindhoven sejren yderligere, da han sendte bolden i nettet for sidste gang i kampen til slutresultatet 4–1. Det var Daniel Schwaab, som stod for assisten til målet.

Med sejren overhaler PSV Eindhoven Willem II i tabellen. De ligger på tredjepladsen. Næste runde byder på en udekamp mod VVV-Venlo på søndag. PEC Zwolle ligger efter nederlaget fortsat på 15. pladsen. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på fredag, hvor FC Utrecht venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere