Smalt nederlag til Konyaspor hjemme mod Trabzonspor

Konyaspor fortsætter stimen uden sejre. De spillede i dag 0–1 hjemm mod Trabzonspor

Konyaspor kom ind til opgøret med en række kampe uden sejr, og den form skulle de forsøge at rette op på, da de mødte Trabzonspor. Det formåede Aykut Kocamans mandskab dog ikke, da de endnu engang måtte gå fra banen med et nederlag mandag eftermiddag.

Kampens enlige mål faldt til Trabzonspor efter 38 minutter, da Alexander Sørloth viste målnæse og sendte bolden i nettet efter en assist fra Anthony Nwakaeme.

Sent i kampen fik Konyaspors Ömer Ali Sahiner sit andet gule kort og dermed en udvisning. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og derfor endte kampen 1–0 til Trabzonspor.

Trabzonspor falder trods sejren ned i tabellen, og ligger nu på sjettepladsen i tabellen. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Kayserispor. Med nederlaget fortsætter Konyaspor deres dårlige stime og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 15. plads. De skal i næste runde forsøge at revanchere dagens nederlag, når Alanyaspor venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere