Smalt nederlag til Lecce hjemme mod Udinese

Udinese løb med en 1–0-sejr over Lecce og kunne rejse hjem med de tre point

Med en sejr over Bologna fra seneste runde, kom Lecce ind til kampen med et bedre udgangspunkt end Udinese, som tabte til Udinese. I dag var det dog gæsterne, som efter slutfløjt kunne juble over en smal 1–0-sejr og tre point.

Det var et tæt opgør, hvor ingen af de to hold for alvor formåede at sætte sig på spillet. Til gengæld havde Lecce overtaget, når det kom til antallet af afslutninger, hvilket de dog aldrig fik lukreret på. Det var i stedet dem, som indkasserede det mål, som afgjorde kampen.

88 minutter inde i kampen faldt kampens første og eneste mål til Udinese, da Rodrigo De Paul bragte dem foran med sin scoring på forarbejde af Rolando Mandragora.

Med sejren rykker Udinese to placeringer frem og ligger nu på en 13. plads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Sassuolo på søndag. Lecce ligger efter deres tredje nederlag i træk på en øjeblikkelig 17. plads. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Parma Calcio 1913, som venter på udebane på mandag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere