Smalt nederlag til Luton hjemme mod Birmingham

Luton taber 1–2 til Birmingham og er fortsat at finde i bunden af Championship

Birmingham noterede sig allerede det første mål efter fire minutter, efter Lukas Jutkiewicz på forarbejde af Jérémie Bela sendte bolden i nettet og bragte gæsterne foran.

Deres tidlige mål rystede dog ikke Luton, som 58 minutter efter formåede at reducere til 1–1, da James Collins udnyttede et straffespark.

Kort tid efter udligningen scorede Birmingham det afgørende mål, da Gary Gardner viste målinstinkt og scorede til 2–1 efter en assist fra Jacques Maghoma.

I slutningen af kampen blev Harlee Dean udvist, da han fik direkte rødt kort. Det betød, at Birmingham måtte spille en mand i undertal resten af kampen. Herefter bød kampen hverken på flere mål eller røde kort, og det sluttede derfor 1–2.

Birmingham overhaler med de tre point Charlton i tabellen. De indtager nu 18. pladsen i Championship. De møder i næste runde Cardiff, som på lørdag kommer på besøg i. Nederlager var Lutons tredje nederlag i træk, og de indtager nu 24. pladsen i tabellen. Dagens nederlag skal i næste runde revancheres mod Nottingham F., som venter på udebane 19. januar.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere