Stærkt comeback sikrer Manchester United-sejr over Newcastle

Manchester United kæmpede sig tilbage og præsterede et flot comeback i opgøret mod Newcastle, som de vandt med 4–1

Den første scoring i kampen faldt efter 17 minutter, da Matthew Longstaff fik bolden i nettet og bragte dem foran efter assist af Joelinton.

Manchester United formåede hurtigt at udligne til 1–1, da Anthony Martial sendte bolden i nettet efter oplæg af Andreas Pereira.

Efter 36 minutter bragte Mason Greenwood holdet i front 2–1.

Manchester United skulle kun bruge fem minutter på at udbygge føringen til 3–1, og manden bag målet var Marcus Rashford. Han har lavet ti kasser indtil videre i denne sæson af Premier League. Målet blev i øvrigt muligt med en assist fra Aaron Wan-Bissaka.

Efter 51 minutter cementerede Manchester United sejren yderligere med kampens sidste scoring, og manden bag målet til 4–1 var endnu engang Anthony Martial.

Sejren betyder, at Manchester United overhaler Crystal Palace og Wolverhampton i tabellen, og de indtager nu syvendepladsen i Premier League. Næste runde byder på en udekamp mod Burnley på lørdag. Newcastle ligger efter nederlaget fortsat på en tiendeplads. Første mulighed for at revanchere dagens nederlag er på lørdag, når de i næste runde møder Everton på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere