Stort drama ender uden vinder

Tottenham redder et enkelt point i målrig 2–2-remis ude mod Norwich

Det første mål i kampen faldt efter 18 minutter, da Mario Vrancic sendte kuglen forbi Tottenhams målmand. Det var Emiliano Buendia, som fandt Mario Vrancic med assisten til målet.

Tottenham besvarede Norwichs første scoring med en udligning til 1–1 efter 55 minutter, da Christian Eriksen viste målinstinkt og sendte bolden i nettet.

Norwich skulle kun bruge få minutter på at bringe sig tilbage i front, da Serge Aurier sendte bolden i det forkerte mål og scorede selvmål til stillingen 2–1.

Med få minutter tilbage udlignede Tottenham til det endelige resultat 2–2, da Harry Kane var skarp fra 11-meterpletten og sendte bolden ind bag modstanderens målmand på et straffespark. Det var angribers tiende mål i Premier League i denne sæson.

Norwich ligger efter det uafgjorte resultat fortsat på 20. pladsen i Premier League. På onsdag venter Crystal Palace, som kommer på besøg i næste runde. Tottenham ligger efter det ene point resultat fortsat på sjettepladsen i tabellen. Næste mulighed for at forbedre dagens uafgjorte resultat er på onsdag, hvor Southampton venter på udebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere