Strasbourg snuppede alle tre point mod Saint-Etienne

Efter en tæt kamp tog Strasbourg en smal sejr på 2–1 over Saint-Etienne

Den første scoring i kampen faldt efter 22 minutter, da Ludovic Ajorque efter forarbejde af Anthony Caci passerede Saint-Etiennes målmand og bragte dem foran.

De satte sig for alvor på kampen med deres mål nummer to til stillingen 2–0, og manden bag målet var Adrien Thomasson. Anthony Caci stod for anden gang i kampen for assisten målet.

Saint-Etienne forsøgte at komme tilbage i kampen, men det blev ikke til mere end en reducering med kampens sidste mål efter 73 minutter, da Ryad Boudebouz sendte bolden i mål på et straffespark til stillingen 1–2.

Den gode form fortsætte dermed for Strasbourg, og de ligger efter deres tredje sejr i streg på en øjeblikkelig tiendeplads. De skal i næste runde forsøge at følge op på dagens sejr, når de møder Metz på udebane. Nederlaget var Saint-Etiennes tredje nederlag i streg, hvilket efterlader dem på en øjeblikkelig 13. plads. Næste runde byder på en hjemmekamp mod Nantes.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere