Tæt opgør endte med smal udesejr til Motherwell

Motherwell forsvarer sin placering i toppen af tabellen med en 2–1-sejr over Ross County

Kampens første scoring faldt til Ross County efter 24 minutter, efter Blair Spittal fik bolden i mål og bragte dem foran efter en assist fra Sean Kelly.

Ross Countys Lewis Spence fik ikke lov til at spille kampen til ende, da han efter 61 minutter blev præsenteret for et direkte rødt kort. Med ti mod 11 kom Ross County på en svær opgave, og det var da også Motherwell, som stod bag den næste scoring i opgøret.

Motherwell kom dog stærkt tilbage i det 81. minut med en udligning til 1–1, da Ross MacIver efter forarbejde af Liam Polworth sendte bolden i nettet.

Der gik 90 minutter efter seneste scoring før kampens tredje og afgørende mål blev leveret - og det kom fra Declan Gallagher, som fuldendte comebacket og gjorde det til slutresultatet 2–1. Endnu engang var Liam Polworth i oplæggerens rolle, da han stod for forarbejdet til holdkammeratens scoring.

Motherwell ligger fortsat på en tredjeplads. De møder i næste runde Hamilton Academical, som på søndag kommer på besøg i. Nederlaget betyder ikke noget for Ross Countys placering i tabellen, hvor de fortsat ligger på ottendepladsen. I næste runde venter en udekamp mod St. Johnstone.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere