Tæt opgør endte med smal udesejr til Real Sociedad

Osasuna må sluge et nederlag på 3–4 til Real Sociedad i målrigt opgør

Allerede efter 15 minutter noterede Real Sociedad sig det første mål, efter Mikel Oyarzabal bragte gæsterne foran med sin scoring på oplæg af Martin Ødegaard. Det var hans sjette mål i LaLiga i indeværende sæson.

Kun tre minutter efter føringsmålet bragte Real Sociedad sig foran 2–0, da Cristian Portu nettede og satte kampens andet mål ind.

Kampens tredje mål blev scoret af Martin Ødegaard, der udbyggede Real Sociedads føring til 3–0.

Kort før dommeren fløjtede til pause fik Osasuna reduceret, da Aridane Hernández sendte bolden i mål. Det var Roberto Torres, som leverede oplægget til målet.

Kort tid inde i anden halvleg fik Osasuna reduceret til 2–3, da Ezequiel Ávila kom på måltavlen.

Efter 70 fik Facundo Roncaglia direkte rødt kort. Det betød, at Osasuna måtte undvære ham resten af kampen.

Real Sociedad bragte sig yderligere foran 4–2, da Alexander Isak viste vinderinstinkt og scorede. Det var Igor Zubeldia, der leverede bolden til 20-årige Alexander Isak.

Efter 84 minutter pyntede Osasuna dog lidt på resultatet med kampens sidste mål, da Ezequiel Ávila endnu engang sendte bolden ind bag modstanderens målmand og gjorde dermed stillingen 3–4. Med dette mål er det hans sjette mål i denne sæson. Roberto Torres stod igen for forarbejdet til målet.

Med sejren overhaler Real Sociedad Atletico Madrid og Getafe i tabellen og ligger på fjerdepladsen. De møder i næste runde Villarreal, som på søndag kommer på besøg i. Osasuna ligger fortsat på en 11. plads i LaLiga. De skal i næste runde forsøge at rejse sig mod Celta Vigo, som venter på udebane på søndag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere