Tidlig scoring sikrede Hermannstadt sejr over CSM Politehnica Iasi

CSM Politehnica Iasi fortsætter den dårlige stime uden sejr. Denne gang blev det til et nederlag på 0–1 til Hermannstadt

CSM Politehnica Iasi kom ind til opgøret med en række kampe uden sejr, og den form skulle de forsøge at bryde, da de mødte Hermannstadt. Det formåede Mihai Tejas mandskab dog ikke, da de endnu engang måtte gå fra banen med et nederlag lørdag eftermiddag.

Efter 12 minutter noterede Hermannstadt sig opgørets enlige scoring, efter Romario viste målinstinkt og satte føringsmålet ind på oplæg af Yazalde.

I det 21. minut af første halvleg modtog CSM Politehnica Iasis Platini direkte rødt kort. Der blev ikke scoret flere mål efter det røde kort, og det endte derfor med en Hermannstadt-sejr 1–0.

Sejren betyder, at Hermannstadt rykker tre placeringer frem og ligger på en tiendeplads i Liga I. De møder i næste runde Sepsi OSK, som på lørdag kommer på besøg i. Med nederlaget fortsætter CSM Politehnica Iasi deres dårlige stime og ligger efter kampen på en øjeblikkelig 11. plads. De møder i næste runde FC Viitorul Constanta, som kommer på besøg på mandag.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere