Topbrag ender med PAOK Thessaloniki FC-sejr over AEK Athen

PAOK Thessaloniki FC trak det længste strå og vandt 1–0-sejr i topbraget mod AEK Athen

AEK Athen har været inde i en god periode de seneste kampe, og den gode form skulle de forsøge at forsætte, da de mødte PAOK Thessaloniki FC. Det lykkedes dog ikke Massimo Carreras mandskab at fortsætte de gode takter, da de tabte opgøret med 0–1.

Det var PAOK Thessaloniki FC, som målt på både spilovertag og antal afslutninger dominerede opgøret, og det lykkedes også træner Abel Ferreiras mandskab at omsætte dominansen til den scoring, som i sidste ende skulle være nok til en sejr og tre point på kontoen.

Kampens første og eneste mål stod PAOK Thessaloniki FC's Vieirinha for, da han nettede på straffespark i det 57. minut. Det var hans fjerde sæsontræffer i 1. Division.

AEK Athens Niklas Hult måtte forlade banen før tid, efter han sent i kampen blev præsenteret for et direkte rødt kort. Som om det ikke var nok, fik også Marko Livaja et rødt kort i samme minut. Det betød, at AEK Athen måtte spille to mand i undertal resten af kampen. Der faldt ikke flere scoringer efter det røde kort, og derfor endte kampen 1–0 til PAOK Thessaloniki FC.

Med de tre point bevarer PAOK Thessaloniki FC deres placering i 1. Division og ligger fortsat på en andenplads. I næste under venter Asteras Tripolis på hjemmebane. På trods af nederlaget holder AEK Athen holder tredjepladsen i 1. Division. Næste mulighed for at rejse sig ovenpå dagens nederlag er på søndag, hvor AE Larissa venter på hjemmebane.

 

Denne artikel er autogenereret på baggrund af data fra vores leverandører af fodboldstatistikker, og den er sat sammen, da resultatet af kampen forelå.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Kampreferater - robot
Hent flere
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere